Våra varumärken

Badrumsinredning med fokus på starka varumärken
Vi har varit aktiva inom dusch och bad i snart 15 år, där vår erfarenhet spelar en avgörande roll. Vårat sortiment har noga handplockats och resultatet är ett brett sortiment av starka varumärken. I vårt sortiment finns bland annat bad- och duschlösningar, spabad, badrumsmöbler och badrumstillbehör.

Hafa badrum - 50 år av yrkesstolthet
Året 1962 bestämde sig möbelsnickaren och halmstadsonen Lars Andersson för att ta klivet ur den lilla snickeriverkstaden och varumärket Hafa föddes. Än i dag är Hafa ett innovativt varumärke som ständigt förnyar sina gränser för skapande av allt från badrumsmöbler till designade badkar. Hafa erbjuder en generös garantitid på fem år.Över 50 års erfarenhet av utveckling har satt sina spår. Detta i kombination med ett brett sortiment erbjuder bl.a. badrumsmöbler, tvättställ, blandare, toaletter, duschlösningar och badkar.


Noro badrum
 grundades 2007 och har snabbt växt sig till en stark aktör med ett brett sortiment inom badkar, duschlösningar och badrumsmöbler. Vi har under en längre tid arbetat samarbetat med Noro och i vår butik finns en bred utställning av deras produktsortiment. Kom förbi för experthjälp!


 

Westerbergs har mer än 40 års erfarenhet om vad som gäller för att bemöta höga krav på bad och möbler till badrummet. Produkterna väljs alltid med omsorg där material och komponenter är av högsta kvalité. Westerbergs – det svenska originalet. I vår butik finns ett brett sortiment för visning, med allt från deras möbler till Westerbergs spabad.